Service, reparasjon og reservedeler for armbåndsur

Armbåndsuret er ødelagt, hva gjør jeg for å få det reparert?

∧ Retur

Støtteemner for ødelagte armbåndsur

Jeg får ikke angitt klokkeslett eller dato

• Det er viktig at du følger brukerveiledningen for armbåndsuret nøye, og at du bruker et velegnet verktøy for å trykke på ANGI-knappen. Hvis armbåndsuret har en senket ANGI-knapp, må du bruke et veldig smalt verktøy, for eksempel en utstrakt binders, for å trykke inn knappen. Du må ikke bruke spissen på en penn.
  • Alt etter hvilket armbåndsur du har, kan det hende at du må holde nede ANGI-knappen noen sekunder, noen ganger ganske hardt.
  • Hvis du har fulgt støtteemnene ovenfor, men fortsatt har problemer, kan det hende at armbåndsuret må sendes inn for service. Da kan du kontakte oss. Gi oss en beskrivelse av problemet, så forteller vi deg hvordan du får armbåndsuret reparert.

∧ Retur

Reimen er ødelagt

• Alle produkter som er kjøpt gjennom Tokyoflash Japan, har en garanti på tolv måneder fra kjøpsdato hvis ikke noe annet er oppgitt på produktsiden.
  • Produktgarantien til Tokyoflash Japan dekker alle reelle produksjonsdefekter som fører til feil på armbåndsurets mekanisme. Dessverre dekker ikke produktgarantien til Tokyoflash Japan batterier, glass eller skade på reimen. Den dekker heller ikke utilsiktet skade, feil bruk, forsømmelse eller uautorisert reparasjon.
  • vis armbåndsuret må sendes inn for service, kan du kontakte oss. Gi oss en beskrivelse av problemet, så forteller vi deg hvordan du får armbåndsuret reparert.

∧ Retur

Glasset eller urskiven er sprukket eller ødelagt

• Alle produkter som er kjøpt gjennom Tokyoflash Japan, har en garanti på tolv måneder fra kjøpsdato hvis ikke noe annet er oppgitt på produktsiden.
  • Produktgarantien til Tokyoflash Japan dekker alle reelle produksjonsdefekter som fører til feil på armbåndsurets mekanisme. Dessverre dekker ikke produktgarantien til Tokyoflash Japan batterier, glass eller skade på reimen. Den dekker heller ikke utilsiktet skade, feil bruk, forsømmelse eller uautorisert reparasjon.
  • vis armbåndsuret må sendes inn for service, kan du kontakte oss. Gi oss en beskrivelse av problemet, så forteller vi deg hvordan du får armbåndsuret reparert.

∧ Retur

Batteriet er dødt

• Levetiden til batteriet avhenger av typen armbåndsur. For et armbåndsur med LED-lampe avhenger levetiden av hvor ofte lysfunksjonen brukes, og hvor ofte det trykkes på knappene, men batteriet bør normalt vare i ni til tolv måneder. Batteriene i analoge armbåndsur kan vare fra to til fem år.
  • Når du kjøper et armbåndsur fra Tokyoflash Japan, er batteriet som følger med, vanligvis fabrikkinstallert for testformål og kan ha kortere levetid enn det som er angitt ovenfor.
  • Hvis lampene på armbåndsuret blir svakere, er det et tegn på at batteriet må skiftes ut. Svake eller døde batterier kan ødelegge urverket, så vi anbefaler at du bytter batteri så raskt som mulig. Ikke vent til armbåndsuret slutter å virke.
  • Hvis batteriet i armbåndsuret går tomt, anbefaler vi at du tar med armbåndsuret og får byttet ut batteriet i en gullsmedforretning eller hos en spesialist på armbåndsur. Alle armbåndsur som selges av Tokyoflash Japan, bruker standard batterier som fås kjøpt i gullsmedforretninger eller hos spesialister på armbåndsur. Batteriene kan byttes raskt og enkelt mot et lite gebyr.
  • Hvis batteriet dør etter svært kort tid, kan du kontakte oss.

∧ Retur

Lampene, knappene eller andre funksjoner virker ikke lenger

• I noen tilfeller kan lav batterilevetid føre til problemer med lampene eller alarmfunksjonene på armbåndsuret. Problemet kan løses ved å bytte batteri.
  • Alle produkter som er kjøpt gjennom Tokyoflash Japan, har en garanti på tolv måneder fra kjøpsdato hvis ikke noe annet er oppgitt på produktsiden.
  • The Tokyoflash Japan Warranty Policy covers all genuine manufacturing defects which lead the watch mechanism to fail. In such cases, within the twelve month warranty period, the watch will either be repaired or replaced free of charge.
  • Produktgarantien til Tokyoflash Japan dekker ikke batterier, glass eller skade på reimen. Den dekker heller ikke utilsiktet skade, feil bruk, forsømmelse eller uautorisert reparasjon.
  • vis armbåndsuret må sendes inn for service, kan du kontakte oss. Gi oss en beskrivelse av problemet, så forteller vi deg hvordan du får armbåndsuret reparert.

∧ Retur

Jeg trenger en ny reim, en lengre reim, flere ledd eller andre reservedeler

• Kontakt oss hvis du har behov for en ny reim, en ekstra reim, en lengre reim, flere ledd eller andre reservedeler for et armbåndsur du har kjøpt gjennom Tokyoflash Japan. Vi har noen reservedeler som vi kan sende deg uten ekstra kostnad.
  • Hvis du har skadet eller ødelagt reimen og ønsker å kjøpe en ny, er prisen YEN 3000 inkludert frakt, eller YEN 1200 hvis du kjøper et annet produkt i tillegg til reimen.

∧ Retur

Jeg må fjerne ledd på armbåndsuret

• Hvis du har behov for å få fjernet ledd på armbåndsuret du kjøpte gjennom Tokyoflash Japan, anbefaler vi at du tar med armbåndsuret og får det justert i en gullsmedforretning eller hos en spesialist på armbåndsur. Ledd kan fjernes raskt og enkelt mot et lite gebyr.

∧ Retur

Problemet er ikke oppført ovenfor

• Hvis problemet med armbåndsuret ikke er oppført ovenfor, kan du kontakte oss. Gi oss en beskrivelse av problemet, så forteller vi deg hvordan du får armbåndsuret reparert.
  • Alle produkter som er kjøpt gjennom Tokyoflash Japan, har en garanti på tolv måneder fra kjøpsdato hvis ikke noe annet er oppgitt på produktsiden.
  • Produktgarantien til Tokyoflash Japan dekker alle reelle produksjonsdefekter som fører til feil på armbåndsurets mekanisme. Dessverre dekker ikke produktgarantien til Tokyoflash Japan batterier, glass eller skade på reimen. Den dekker heller ikke utilsiktet skade, feil bruk, forsømmelse eller uautorisert reparasjon.

∧ Retur

Kan dere reparere et armbåndsur som ikke er kjøpt gjennom Tokyoflash Japan?

∧ Retur

Email Newsletter

Språk
English Français Deutsch Italiano Español Português Nederlands
Norsk Svenska Русский 한국어 日本語 Melayu العربية

Follow TokyoflashJapan on Twitter Follow Tokyoflash on YouTube Follow Tokyoflash on Facebook Tokyoflash on Flickr Tokyoflash on Google+ Tokyoflash on Pinterest Tokyoflash on Instagram
Website © Tokyoflash Japan 2000-2014: All Rights Reserved.
Switch to main website